budaihazepitok.hu - Újítsa velünk álmai otthonát!

Bemutatkozás

Budai Gergő vagyok a Budai Házépítők vállalkozás vezetője. Csapatommal már több mint 15 éve foglalkozom az építési munkálatok teljes körű kivitelezésével, amibe beletartozik a munkák során szükséges különböző szakemberek összegyűjtése, az építési, felújítási és átalakítási munkálatok kivitelezése, a festés és végül de nem utolsó sorban a kert építés és gondozás.

Hogyan indultunk és hova jutottunk?

Már fiatal koromban érdekelt a szakma, a családban volt kőműves, aki mellett nagyon hamar kitanultam a szakmát. Szinte kézenfekvő volt, hogy ez az én utam, és magam köré gyűjtve néhány tehetséges szakembert megalakítottam a vállalkozásomat. Kicsiben indultunk, de a hosszú évek alatt eljutottuk az ország minden szegletébe, aminek köszönhetően jó hírnevet szereztünk magunknak a szakmában.

Olyannyira, hogy Tatabányán több államilag támogatott önkormányzati beruházási projektekben is részt vettünk:

  • a Megyei József Attila Városi Könyvtár felújításban, ahol az irodaszintek és az aula burkolását végeztük el,
  • a tatabányai SZC Bánki Donát - Péch Antal Technikum kollégiumának felújításban, ahol csapatunk a száraz építési munkálatokért felelt,
  • a tatabányai Máv-szálló 100 ágyas középiskolai kollégiummá alakításában, ahol szintén száraz építési és gipszkartonozási feladatokat vállaltunk.

Budai Házépítők bemutatkozás

Büszkék vagyunk a fenti referenciáinkra és mindarra amit az évek során elértünk. Tudjuk, hogy ezt máshogy nem lehet, csak a megrendelők felé tanúsított végtelen alázattal és precíz munkavégzéssel.

Országosan dolgozunk

Minden elvégzett munkára garanciát és rövid határidőt vállalunk, igény esetén kedvezményes anyagbeszerzéssel és ingyenes felméréssel állunk megrendelőink rendelkezésére. Munkáinknak nincsenek távolsági határai, éppúgy dolgozunk vidéken mint Győrben, Tatabányán, Székesfehérváron vagy Budapesten.

Nálunk minden ügyfél számít és minden esetben korrekt, versenyképes áron vállaljuk a ránk bízott feladatokat és mindent megteszünk azért, hogy a végeredménnyel ügyfeleink is elégedettek legyenek.

Amennyiben a weboldalon bemutatott szolgáltatások és azok árai, valamint a referenciamunkák felkeltették a figyelmét, keressen minket bizalommal.

Telefonszámunk: +36 30 732 6102, e-mail címünk: budai.gergo0408@gmail.com.

Köszönettel:
Budai Gergő

Szolgáltatásaink