budaihazepitok.hu - Újítsa velünk álmai otthonát!

Generál kivitelezés

Generál kivitelezésnek nevezzük a tervezéstől egészen a ház átadásig tartó munkafolyamatot. Biztosan Ön is már fogott úgy felújításba, hogy egyeztetni kellett minden szakemberrel és bizony nem mindenki a megfelelő időpontban ért rá, ez miatt pedig jelentős csúszásokkal mehetettek csak végbe a munkafolyamatok.

Építtesse meg velünk álmai otthonát! Tekintse meg árainkat!

A generál kivitelezés árát pontosan csakaz első felméréseket követően tudjuk egy tételes árajánlat keretében megmondani. Mivel nincs két egyforma ház, ezért az ár is házról házra változik. Fontos tudni, hogy sok olyan körülmény van, ami akárjelentős mértékbenis változtathat az árakon!

TevékenységNettó ár
Ár anyaggal (bruttó m2, 30 - as tégla, 10 - es hőszigetelés)300.000 - 340.000 Ft / m2

A fenti árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek árajánlat tételnek!
Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Kímélje meg magát a stressztől!

Igen, ez a jelenség sokszor előfordul, ha a tulajdonos különböző szakembereket fogad fel. Ennek az elkerülése érdekében ajánlott olyan kivitelezőt keresni, aki átvállalja ezt a feladatot, ami jelentősen lerövidíti a szervezési és a kivitelezési időt. A legtöbb megrendelőnek egy dolog számít: mihamarabb birtokba venni az elkészült ingatlant a lehető legkevesebb stresszel és a lehető legrövidebb idő alatt.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Szerencsére a mi csapatunk képes generál kivitelezésben elvégezni a rá bízott feladatokat. Már nagyon sokszor megoldottuk a generál kivitelezést Budapest városában, ahol aztán valóban nem könnyű ez a feladat. Tehát biztosan kijelenthetjük, hogy nem okoz számunkra problémát a generál kivitelezés Győr, Tatabánya és Székesfehérvár településeken sem, de nyugodtan ránk bízhatja a szakmunkákat a kisebb városokban és vidéken egyaránt.

Generál kivitelezés

Csapatom teljes mértékben összeszokott, megbízható és a munkájukra és környezetükre igényes szak-és segédmunkásokból áll. Sok év többoldalú tapasztalataira alapozva törekszünk az árak alacsony és versenyképes szinten tartására.

Amennyiben a weboldalon bemutatott szolgáltatásaink és azok árai, valamint a referenciamunkák felkeltették a figyelmét, keressen minket bizalommal.

Kérjen egyedi árajánlatot!

A generál kivitelezés magába foglalhatja a kőműves- és burkolói munkát – legyen szó csempézésről, járólapozásról, gipszkartonozásról vagy hőszigetelésről –, ezen felül festést, mázolást, épületgépészetet, villany-, víz- és gázszerelést, valamint az ácsmunkát és a tetőfedést. Ezen felül igény esetén asztalos munkálatok, tereprendezés és kertépítés is tartozhat a generál kivitelezés feladatai közé!

Kérje ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatunkat! Maximum 24 órán belül válaszolunk minden kérdésére.

Telefonszámunk: +36 30 732 6102, e-mail címünk: budai.gergo0408@gmail.com.

Szolgáltatásaink