budaihazepitok.hu - Újítsa velünk álmai otthonát!

Festés

A lakásfelújítás alkalmával az egyik legfontosabb feladat a festés (nyílászárók és egyéb felületek festése, lazúrozása, mázolása, lakkozása). Sokan azt gondolják, hogy ezt bárki meg tudja csinálni, hiszen csak ecsettel fel kell vinni a festéket, de valójában azonban ennél sokkal többről lehet szó, ami csak a munka kezdete után derül ki.

Újítsa fel velünk álmai otthonát! Tekintse meg árainkat!

Az egyes festési munkák árát pontosan csak az első felméréseket követően tudjuk egy tételes árajánlat keretében megmondani. Mivel nincs két egyforma ház, ezért az ár is feladatról feladatra változik. Fontos tudni, hogy sok olyan körülmény van, ami akár jelentős mértékben is változtathat az árakon!

TevékenységNettó ár
Vakolás gépi (zsákos, téglára, simítva)800 - 1.700 Ft / m2
Vakolás (kézi keve réssel)2.500 - 4.500 Ft / m2
Glettelés (2 rétegben, festésre előkészítve)1.700 - 2.500 Ft / m2
Festés rétegenként850 - 1.500 Ft / m2
Festés vakolt falra 2xglettelés, 2xfestés3.400 - 4.500 Ft / m2
Díszlécek felhelyezése1.800 - 2.500 Ft / fm

A fenti árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek árajánlat tételnek!
Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Munkáinkat az anyagbeszerzéstől, teljes fólia takarással és a keletkezett hulladék elszállításával vállaljuk. A gyerekszoba festésétől a teljes körű lakásfelújításig mindenben készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére:

  • felület előkészítés: glettelés, csiszolás, alapozás
  • tisztasági festés (1 színnel),
  • szobafestés (több színnel vagy mintával)
  • dekorációs szobafestés figurákkal (pl. gyerekszobák mesehősökkel)
  • beázások javítása, penészmentesítés
  • tapétázás
  • nyílászárók és egyéb felületek csiszolása, lazúrozása, mázolása, lakkozása, kerítés mázolás
  • külső festés, homlokzatfestés, kőporozás

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

A szakértelem fontos

A megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező festő munkáját semmi sem pótolhatja. A szobafestés nem olyan könnyű feladat, mint aminek elsőre látszik. Csapatunk megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, akik folyamatosan képzik magukat, figyelik a trendeket és elsajátítják az új technikákat, módszereket annak érdekében, hogy ügyfeleink falfelületei a lehető legszebbek legyenek.

A festés során nem minden esetben maga a festés a legnehezebb, hanem az, hogy az egyes felületeteket milyen anyagokkal érdemes kezelni, hogy tartós eredményt hozzunk létre. A szakembereink pontosan tudják, hogy melyek a legjobb minőségű eszközök, termékek, amikkel hatékonyan lehet dolgozni. A hagyományos és a speciális igényeket kielégítő festékeket is ismerik, így munkájuk során mindig azokat használják, amikkel eleget tudnak tenni az elvárásoknak.

Festés

A felújítás kezdetén mindenki egy kényelmes, meghittséget sugárzó és barátságos otthonra vágyik, ahol az általa kiválasztott színek dominálnak. Segítségünkkel és szaktánácsainkkal egy jól megválasztott árnyalat a konyhában, a hálószobában, a nappaliban csodás hatást érhet el, amellyel a komfortérzet maximálisra fokozható. Megrendelőinknek ebben is a segítségükre leszünk, hogy a lehető legnagyobb megelégedettséggel nézzenek körül otthonukban, és érezzék ezt az érzést, legyen szó egy tisztasági festésről, vagy akár teljes körű felújításról.

Minden elvégzett munkára garanciát és rövid határidőt vállalunk. Munkáinknak nincsenek távolsági határai, ha kell festő Budapest, Győr, Tatabánya vagy Székesfehár területén, akkor ránk számíthat.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kérje ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatunkat! Maximum 24 órán belül válaszolunk minden kérdésére.

Telefonszámunk: +36 30 732 6102, e-mail címünk: budai.gergo0408@gmail.com.

Szolgáltatásaink