budaihazepitok.hu - Újítsa velünk álmai otthonát!

Kőműves Győr

A kőműves építőipari tevékenységet végző szakember, aki elvégzi az alapozási, falazási, vasszerelési, betonozási, vakolási, homlokzatkialakítási feladatokat. Igény esetén a javítási, karbantartási, felújítási munkák megvalósítását is vállalja.

Tekintse meg árainkat!

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Számunkra nincs lehetetlen

Az elvárásoknak megfelelően dolgozó kőműves Győr városában is megtalálható. A csapatunkkal bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani úgy, hogy elégedett legyen a végeredménnyel. Gondosan elkészítjük az épület alapját, elvégezzük a vasalatkészítést és a betonozást. Felhúzzuk a falakat téglából betonból, készelemekből vagy más építőanyagból. A falakon nyílásokat készítünk az ajtók, ablakok, illetve a falban futó csövek számára.

A megfelelő szaktudással rendelkező kőműves Győr területén is minőségi munkát végez. A már említett feladatokon túl számíthat ránk akkor is, ha boltívek, boltozatok falazása, külső-belső falak, betonáthidalók elhelyezése, szigetelés kialakítása vagy zsaluzat elkészítése a feladat. Arra törekszünk, hogy a munkánkkal maximális elégedettséget váltsunk ki és minden elvárásnak eleget tegyünk.

Ebbe a magas minőségen túl a gyorsaság és a rugalmas, ügyfélközpontú hozzáállás is beletartozik. Csapatunkra nem csak a kőműves munkákban számíthat, hanem többek között a generálkivitelezésben, szobafestésben és kert építésben is.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Megrendelőbarát kőműves Győr városában? Igen! Számunkra mindig a megrendelő az első. Kérje ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatunkat! Maximum 24 órán belül válaszolunk minden kérdésére.

Telefonszámunk: +36 30 732 6102, e-mail címünk: budai.gergo0408@gmail.com.

Szolgáltatásaink