budaihazepitok.hu - Újítsa velünk álmai otthonát!

Könnyűszerkezetes ház építés

Építkezéskor nem csak téglából épülhet fel a ház. Manapság sokan döntenek a könnyűszerkezetes ház építés mellett, ugyanis ezzel az újfajta építési technológiával gyorsabb a kivitelezés. Kiemelten energiatakarékos fal -, tető -, és födémszerkezetet lehet kialakítani és maga az épület fenntartása is nagyon költséghatékony.

A könnyűszerkezetes házak előnyei

További előny, hogy ezeket a házakat nagyon egyszerűen át lehet építeni, ki lehet bővíteni, hiszen nincs szükség falbontásra. Időtállóságuk szintén említésre méltó. Külföldön sok helyen láthatunk 100-200 éve stabilan álló könnyűszerkezetes otthonokat. Amerikában, a skandináv országokban és a Távol-Keleten is igen elterjedtek ezek az épületek és az elmúlt években hazánkban is nagy népszerűségre tettek szert.

könnyűszerkezetes ház építés

Építtesse meg velünk álmai otthonát! Tekintse meg árainkat!

A könnyűszerkezetes ház építés árát pontosan csak az első felméréseket követően tudjuk egy tételes árajánlat keretében megmondani. Mivel nincs két egyforma ház, ezért az ár is házról házra változik. Fontos tudni, hogy sok olyan körülmény van, ami akár jelentős mértékben is változtathat az árakon!

ÁllapotNettó ár
Szerkezet kész állapot
Megépített külső falak OSB lappal borítva, belső falak, plafon gerendázat, tetőszerkezet (nem tartalmazza az alap elkészítését).

58 000 Ft/m²

Födött szerkezet állapot
Tartalmazza a szerkezet kész állapotot és a tető födését (0,5 ös cseréplemezzel, csatornával, lefolyókkal, szegőkkel).
80 000 Ft/m²
Félkész állapot
A befedett szerkezet állapotot + tartalmazza a nyilaszárókkal (6 kamrás fehér Gealan profilból, 3 rétegű üveggel, 0.9 es K (U) értékkel) 7.5 cm-es profil vastagság.

100 000 Ft/m²

Külső kész állapot
Tartalmazza a félkész állapotot + az épület külső szigetelést 10 cm-es nikecell polisztirol eps 70, 145 mg. hálózva, fehér nemes vakolattal.
130 000 Ft/m²
Belső szigetelés és gipszkartonozás
Tartalmazza a külső kész állapotot + falak dupla szigetelését, fóliázását, párnafázását és gipszkartonozását (nem tartalmazza a víz és villany szerelést).

167 000 Ft/m²

A fenti árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek árajánlat tételnek!
Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Előre gyártott elemek

A könnyűszerkezetes ház építés egyik legfontosabb jellemzője, hogy az épület előre legyártott elemekből kerül kialakításra. Bizonyos részeket gyári körülmények között szerelnek össze, majd azokat a helyszínre szállítást követően építenek össze a többi elemmel. Az így kialakított házat egyszerűen csak úgy hívjuk, hogy készház. Az elnevezés arra utal, hogy az építkezés során az épület, mint késztermék kerül legyártásra. Szolgáltatásaink között a könnyűszerkezetes ház építés is szerepel, így bátran fordulhat hozzánk akkor is, ha ezzel az innovatív építkezési eljárással szeretné felépíttetni az otthonát.

Minden vágya a teljeskörű generál kivitelezés Győr, Tatabánya, Székesfehérvár vagy Budapest városában? Ez esetben is állunk rendelkezésére.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kérje ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatunkat! Maximum 24 órán belül válaszolunk minden kérdésére. Amennyiben minden vágya, hogy otthona külső látképe is az igényeinek megfelelő legyen, akkor keressen minket bizalommal!

Telefonszámunk: +36 30 732 6102, e-mail címünk: budai.gergo0408@gmail.com.

Szolgáltatásaink