budaihazepitok.hu - Újítsa velünk álmai otthonát!

Szolgáltatásaink

Csapatunkkal bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani úgy, hogy Ön elégedett legyen a végeredménnyel. Számunkra mindig a megrendelő az első, ezért kiváló ár-érték arányban dolgozunk és minden esetben korrekt árajánlatot adunk.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Generál kivitelezés

Ha olyan kivitelezőt keres, akire a tervezéstől kezdve a különböző munkafolyamatokon át a ház átadásig számíthat, akkor jó helyen jár. Csapatunkkal több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, így a feladatokat 100%-ban össze tudjuk hangolni úgy, hogy az építéssel, felújítással kapcsolatos munkák gördülékenyen valósuljanak meg. Bízza ránk a generál kivitelezést, ha nem szeretne kellemetlen meglepetéseket!

Generál kivitelezés

Könnyűszerkezetes ház építés

A könnyűszerkezetes ház építés nagyon népszerű manapság, mert a házak hőszigetelő képessége az építés során alkalmazott modern anyagok tulajdonságaiból adódóan jobb, mint a hagyományos szerkezetű épületeké. Az ilyen technológiával épülő házak esetében a fűtési költség mintegy 30-50%-kal is csökkenthető és a jól kialakított hőszigetelés jelentősen csökkenti a szén-dioxid kibocsátást. Az emelkedő energiaárak miatt a falak hőszigetelő képességét egyre fokozzák a gyártók. Ezen a téren a könnyűszerkezetes házak verhetetlenek. Próbálja ki Ön is!

Kőműves munkák

Tevékenységünket országosan végezzük, de a fő terülteink a Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Budapest vonal és ennek vonzáskörzete. Az évek során már nagyon sok helyen végeztünk kőműves munkát, és a mai napig sok helyre visszahívnak bennünket. Büszkék vagyunk a referenciáinkra és mindarra amit az évek során elértünk. Tudjuk, hogy ezt máshogy nem lehet, csak a megrendelők felé tanúsított végtelen alázattal és precíz munkavégzéssel.

Kőműves munkák

Festés, szobafestés

A megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező szobafestő munkáját semmi sem pótolhatja. A szobafestés nem olyan könnyű feladat, mint aminek elsőre látszik. Csapatunk megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, akik folyamatosan képzik magukat, figyelik a trendeket és elsajátítják az új technikákat, módszereket annak érdekében, hogy ügyfeleink falfelületei a lehető legszebbek legyenek.

A festés során nem minden esetben maga a festés a legnehezebb, hanem az, hogy milyen felületet milyen anyagokkal érdemes kezelni, hogy tartós eredményt hozzunk létre. A szakembereink pontosan tudják, hogy melyek a legjobb minőségű eszközök, termékek, amikkel hatékonyan lehet dolgozni. A hagyományos és a speciális igényeket kielégítő festékeket is ismerik, így munkájuk során mindig azokat használják, amikkel eleget tudnak tenni az elvárásoknak.

Festés, szobafestés

Kert építés és gondozás

A kert építés egy külön szakterület, amihez elengedhetetlen a megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező szakember. Szakértői csapatunk nem csak a kert építési feladatokkal foglalkozik, hanem az átadás utáni kert gondozás is szerepel a szolgáltatásaink között. Hiszen nem elegendő megépíteni egy szép kertet, ahhoz hogy az folyamatosan szép legyen, rendszeresen foglalkozni kell vele.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kérje ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatunkat! Maximum 24 órán belül válaszolunk minden kérdésére.

Telefonszámunk: +36 30 732 6102, e-mail címünk: budai.gergo0408@gmail.com.

Szolgáltatásaink